Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: A hazaszeretet
  2015-08-24 09:32:31, hétfő
 
   
 

- Bééla! Úgy látom, nagyon sok hazaszerető él az országban nagy dicsőségben, akik harcolnak látványosan a bibliai ország szétszakítása miatt!
- Ők nem hazaszeretők, drága Vilma! A haza az időtlenített személyiség. Vagyis mindenkinek mást jelent ez a fogalom attól függően, melyik csoportosuláshoz tartozik. Már akkor is, amikor ideszabták a bibliát annak idején, az ország romlásának ezt rótták fel egyedül.
- De hát így annyifelé húznak, amennyi eredetük van!
- Pontosan. A haza a szívben található, a magyar haza pár régi teremtett népből és a megmaradt emberiségből áll eredetileg, ők nem ünnepelnek, mert ellenük szól minden ezer éve már. Őket számolja fel a bibliai nép.
- Tehát nem hazaszeretet miatt ünnepelnek?
- Nem haza, hanem államszeretet, ,,minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret." (Márai Sándor) Ezek csak a dobogókon állnak és a mellüket verik. Nem véletlen, hogy a nemesi vasfüggönyösök segítsége az indiai Láma népből ered.
- Mi történt, hogyan kerültek hatalomra harc nélkül?
- Véráldozással. Különféle izmusokkal készültek a Magyar irodalomban megírt lírai karámmal a végleges felszámolására az országnak. Ilyen volt a kubizmus, az urbanizmus, mely a falvak elnéptelenítését, kitermelését irányozta elő. Miskolcon tíz emeletes bérházakban vannak a szereplők, akiknek a névtárán forgószél formájában folyamatosan végig mentek és bevitték az analfabétákat a városokba, beiskolázták őket. Az avangardisták és futuristák, apokrifek, antiszemiták egy közös nagy ember áldozásban írták meg és tervezték el egész Kelet és a cigányság emberré nemesítését, felemelését. Erre jöttek ide új csapásokként a világ minden részéből.
- Ha jól sejtem, Radnóti és Weöres is antiszemita volt. Furcsa lehetett szembenézni saját elméletük következményével, különösen akkor, ha közös nagy áldozásban reménykedtek. De bizonyára akkor még nem jött el az idejük.
- Itt volt már akkor is, hiszen a magyarokat és az embereket támadta valamennyi művészeti ág lírai karámjával saját torzulásuk, deformációjuk és terheltségük miatt. Kerékbetörték a reformátusként emelt Orbán Viktor helyett az embert a skizopren elmeosztályával, akik valamennyi világ könyvtár berendezett szereplőinek a könyvét hajtották végre egyetlen gyermeken. Ez antiszemitizmus a javából, rasszizmus.
- Pedig magyarnak vallották magukat, sajnálja ezért mindenki őket...
- Az, hogy itt születik valaki a pokol fekete bugyrainak képviselőjeként, nem jelenti azt, hogy magyar. A hazától nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van. De az állam ad finom stallumot, csecse fityegőket a szalonkabátodra, príma koncot, ha ügyesen szolgálod, ha füstölővel jársz körülötte, ha - férfiasan, kidüllesztett mellel - megvallod a világ előtt, hogy te szereted az államot, akkor is, ha kerékbe törnek. (Márai Sándor)
- Igen, a haza a szívben van, emberiességi törvényekkel rendelkező embereké. Felszámolta a sok izmus és vastrágya elmélet képviselője elmeosztályokkal a hazát. Nekik megmaradt az ezer éves államuk, ugyanis azóta járnak körben az apokalipszisükkel szerte a világon.
- Az avantgardisták a Bizottságban azt állították be, hogy a lírai karám tagjai különböző országokat képviselnek, így a szerbeket, ortodoxokkal és az orosz Ízisz elmélet mögé bújt zsidó főpapot.
- Igen és Ízisz egyetlen apokrif szereplője az apokalipszisnek, akinek azt írták meg, hogy felkiált mindenkitől való elpörölése közben, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet! Soha nem lesz vége a már majdnem 58 éve tartó kislány áldozásnak így, mert végtelen a megszületett és berendezett szereplő gárda, akik a sorsukat rá terhelték. Titokban volt a cselekedetük mostanáig, csupán pár megmentett játékos utalt arra, hogy a magyar csapások iszonyatot követtek el.
- Mesélte az egyik szomszéd, hogy amikor fellázadt a halálára évekig készülő egykori kislány, a terhelt állapota ellenére megpróbálta világ elé tárni helyzetét, még meg is csúfolták, ki is támadták miatta, s hogy a miskolciak egy száraz kenyeret tettek a lábtörlőjére, hogy ez jár neki helyettük.
- Borzalmas ez, hogy a nyomorult barakkosok helyett, melyek az ország csapásai voltak végig nyomorgatták egy életen, megfosztották minden ékességétől, egészségétől, tehetségétől! Csodálom, hogy van aki egyáltalán le tud nyelvből diplomázni, hiszen semmi sem volt engedélyezett számára a vasfüggönyös csapások helyett, az arca nem lesz ismerős és semmi sem lehetett belőle.
- Nem beszélhetnek igazat, mert nagyon sokan vannak és ingyen kapták a sorsukat a dőzsölő életmódjukkal, lopott gazdagsággal együtt. Elméletek képviseletéből nem lehet élni elméletben, s ha lejárt a szerepük, amiért megszülettették őket, vissza kell menniük a gonosz teremtőjükhöz. Egyesek már legalább húszszor elbúcsúztak.
- Hozzájuk képest a rock pokol angyalai képviselői szentek. Hippi, punk, beat zenei csapásokkal indult egyetlen tantárgy ellen az ember áldozás, az árnyékokkal folytatódott. Honvágyuk az lehet, hiszen itt minden jóból kivehették részüket, de ez az ország sohasem volt hazájuk, az ezer éves állandó apokalipszist képviselték. Ha lenne hatalom a megbüntetésükre, ha lenne igazi ember védelem, nagyon sok börtönre lenne szükség, nem lenne ennyi hívük és csápolójuk.
- A haza azoknak az embereknek a személyiségét jelenti, emberi törvényekkel, akiket megáldoztak, akiket utolsó pillanatig nem tudtak rávenni lopásra, csalásra, bár emberi méltóságukat megsemmisítették a méltatlan állandó szenvedtetéssel. A hazát az ártatlan áldozatok jelentik.
- Igen, a káoszos bibliai országnál járnak éppen, s ennek úgy látszik soha nem lesz vége, hiszen a feketék megmentették és elhordoztatták az összes berendezett csapás sorsát és helyzetét. Nekik nincsen hazájuk, hiszen ország ellenesek. Ezt kellene végre valakinek kimondania!
- Az ezer éves királyság állama a Hunnia elmeosztályé, érdekessége, hogy a médiával valamennyi régi város és megye címerén tombolva haladtak végig. Az egész világ érintett a közös nagy tivornyában.

2015. augusztus 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: csoportosuláshoz, elnéptelenítését, elmeosztályokkal, következményével, megsemmisítették, megszülettették, apokalipszisnek, antiszemitizmus, képviselőjeként, megbüntetésükre, szalonkabátodra, szenvedtetéssel, elmeosztályával, felszámolására, vasfüggönyösök, avantgardisták, elhordoztatták, reformátusként, képviseletéből, avangardisták, deformációjuk, apokalipszist, életmódjukkal, államszeretet, személyiségét, analfabétákat, véráldozással, kerékbetörték, teremtőjükhöz, engedélyezett, kidüllesztett, megfosztották, szétszakítása, gazdagsággal, bizottságban, emberiségből, országban nagy, bibliai ország, időtlenített személyiség, fogalom attól, bibliát annak, ország romlásának, szívben található, magyar haza, megmaradt emberiségből, államot szereti, érdeket szeret, hazát szereti, végzetet szeret, dobogókon állnak, mellüket verik, nemesi vasfüggönyösök, Kohut Katalin, Márai Sándor, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Adakozás  Radikális szeretet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Albert Einstein gondolata  Nevem  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Éretlen vers  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Minden harmadik...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Kerüld el az evangélium örömén...  A Megváltó szolgálatában  Szívem tiéd  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nem méltó hozzád  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Esti kép  Hiányzik  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Alázat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kaffka_Margit  Próbálj meg ...  Albert Einstein gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Őrizkednünk kell...  Fekete-erdő desszert  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Nem számIt  Akarat  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kaffka_Margit  George Gordon Lord Byron: Inez...  Neked tudnod kell  Elköszönt  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Zilahy Lajos gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért kiabálunk amikor dühösek... 
Bejegyzés Címkék
országban nagy, bibliai ország, időtlenített személyiség, fogalom attól, bibliát annak, ország romlásának, szívben található, magyar haza, megmaradt emberiségből, államot szereti, érdeket szeret, hazát szereti, végzetet szeret, dobogókon állnak, mellüket verik, nemesi vasfüggönyösök, indiai Láma, végleges felszámolására, falvak elnéptelenítését, névtárán forgószél, közös nagy, cigányság emberré, világ minden, embereket támadta, reformátusként emelt, skizopren elmeosztályával, könyvét hajtották, pokol fekete, haza csak, világ előtt, ezer éves, apokalipszisükkel szerte, lírai karám, orosz Ízisz, cselekedetük mostanáig, magyar csapások, egyik szomszéd, halálára évekig, terhelt állapota, száraz kenyeret, nyomorult barakkosok, ország csapásai, vasfüggönyös csapások, dőzsölő életmódjukkal, gonosz teremtőjükhöz, rock pokol, ember áldozás, árnyékokkal folytatódott, ország sohasem, haza azoknak, személyiségét jelenti, méltatlan állandó, ártatlan áldozatok, káoszos bibliai, feketék megmentették, összes berendezett, médiával valamennyi, egész világ, csoportosuláshoz, elnéptelenítését, elmeosztályokkal, következményével, megsemmisítették, megszülettették, apokalipszisnek, antiszemitizmus, képviselőjeként, megbüntetésükre, szalonkabátodra, szenvedtetéssel, elmeosztályával, felszámolására, vasfüggönyösök, avantgardisták, elhordoztatták, reformátusként, képviseletéből, avangardisták, deformációjuk, apokalipszist, életmódjukkal, államszeretet, személyiségét, analfabétákat, véráldozással, kerékbetörték, teremtőjükhöz, engedélyezett, kidüllesztett, megfosztották, szétszakítása, gazdagsággal, bizottságban, emberiségből, egészségétől, reménykedtek, beszélhetnek, hazaszeretet, tehetségétől, csapásokként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.